tiistai 21. maaliskuuta 2017

Työmaalla

Eli tältä näyttää meidän työmaa.
Tällaisia rakentelemme täällä Karistossa. Taaimmainen talo on aika lailla valmis, mutta nämä kaksi etummaista ei ole vielä valmiita ja tässä etummaisessa on vielä eniten tekemistä.
 
 
 
Tässä on tästä etumaisesta talosta siitä talon ja sen autotallin välistä vähän kuvaa vasemmalla puolella on autotalli ja  oikealla on talo. Täällä olemme olleet suurimman osan ajasta.
 
 
Tässä on siitä autotallin sisältä kuvaa siinä on styroksit jonka päällä on raudoitukset ja raudoituksen päällä on vielä lämpöputket ja kaivo keskellä jonka kaivaminen tuonne oli kyllä yhden lainen työmaa.
Takana on viemäri putkia ja tuo sininen on eriste muovia joka estää kosteuden menemästä villoihin ja muovit suljetaan tuolla vihreällä teipillä jota kutsutaan sitko teipiksi.
 
Tällainen päivä tällä kertaa oli eli autotallissa oltiin ja laiteltiin korokkeita rautoihin jotta kun valu tulee niin raudat olisi keskellä sen sisällä ei pohjassa.
 
 
Tässä on nyt nämä korot laitettuna kauheasti ei ole korkoa, mutta tämän koron vaikutus on erittäin tärkeä sillä muuten raudoitus paistaisi betonin pohjasta läpi juu eihän sitä kukaan näkisi, mutta se kuluu se rauta sisälle muuten se ruostuu puhki ja koko betoni on ihan pilalla.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti